Press Enter to Search

EXCEL.LÈNCIA

Des del 2006 oferim màquines industrials especials, projectes fets a mida i que s’ajusten a les necessitats de cada client, producte o mercat. Actualment ens hem convertit en un referent en el disseny i fabricació de línies de procés. Gràcies al nostre rigor i mètode de treball acurat som capaços de resoldre qualsevol necessitat de les àrees de producció amb rapidesa, eficàcia i solvència.

INNOVACIÓ

El mercat és dinàmic i nosaltres també, tenim una cultura innovadora, fet que ens dona major capacitat d’anticipació i resposta als canvis i evolució de l’entorn. Estem en constant evolució aportant en cada projecte les ultimes tecnologies. Comptem amb els millors socis tecnològics, fet que ens permet dur a terme en gran varietat de projectes, a més de donar-nos molta flexibilitat a l’hora d’ajustar-nos a les necessitats de cada client.

FLEXIBILITAT

El nostre objectiu és el ser una eina per la seva empresa, que només l’utilitzarà quan la necessiti i que no li impliqui una carrega econòmica quan el seu volum de feina sigui reduït. GIMAQ, com a Enginyeria externa a la seva empresa, li dona una flexibilitat d’operativa que li permetrà tenir una empresa més competitiva i amb un cost estructural més baix, adaptant-se millor a la variabilitat constant del mercat d’avui dia.

t Twitter f Facebook g Google+